Топ продукт

АРНОЛД ШВАРЦЕНЕГЕР - Енциклопедия на съвременния Бодибилдинг

На вашето внимание представяме българското издание на най-популярната книга в света на културизма
Безплатна доставка
7900 лв.
Поръчка по телефона
Изпрати запитване
Добави в любими

"Доверете ми се. Независимо дали сте начинаещ, който търси напъствия, или сте състезател, търсещ най-доброто – тази книга е тук, за да помогне да направите тялото си по-силно и мускулесто. Вие имате решителност. Имате воля. А, сега имате и тайните, техниките и информацията, които са ви необходими, за да развиете своя краен потенциал.“

Арнолд Шварценегер

На вашето внимание представяме българското издание на най-популярната книга в света на културизма:

„Пълна енциклопедия на съвременния Бодибилдинг“

Луксозно издание на най-пълното ръководство за трениране и усъвършенстване в областта на съвременния бодибилдинг. Истинска Библия на съвременния бодибилдинг. Резултат от 35-годишния опит на Арнолд Шварценегер в културизма, включително и десетки хиляди часове на тренировки с най-добрите културисти на света от миналото, като Бил Пърл, Рег Парк, Дейв Дрейпър, Франк Зейн, Серджо Олива и Франко Колумбу, до съвременните шампиони, включително Флекс Уийлър, Шон Рей, и осемкратния шампион в състезанието “Мистър Олимпия” Лий Хейни.

Арнолд Шварценегер е най-популярния културист в историята на Бодибилдинга. Няма човек на земята, който да не е чувал за него!За любителите на мускулите и тренирането с тежести, той е нещо повече от идол. Вдъхновение, пример за подражание и неизчерпаем източник на информация.

Това е една ОГРОМНА книга 792 страници изпълнени с уникално ценна информация! Истинска Библия! Уникални снимки с историческа стойност! Твърди корици!

Ето какво може да очаквате:

  • Изпитани и потвърдени методи на Арнолд за скулптуриране, стречинг и дефиниране на всеки един мускул, за да създадете идеалната физика.
  • Най-ефективните методи за силово трениране, за да удовлетвори нуждите ви, независимо дали сте атлет аматьор или професионален състезател, подготвящ се за състезание.
  • Детайлна информация за здравето, храненето и хранителните добавки, за да ви помогнат да изградите мускули, да загубите мазнини и да поддържате максимално ниво на енергия
  • Съвети на експерт за превенция и третиране на увреждания, свързани със спорта
  • Стратегии и тактики за състезателите културисти, от избрани пози до справяне с популярността и славата
  • Изумителната история и развитие на бодибилдинга като спорт, със снимкова „Бодибилдинг зала на славата“
  • И, разбира се, запазената марка от вдъхновение и мотивация на Арнолд

Осигурявайки всяко ниво на експертиза и опит, тази книга ще ви помогне да развиете своите най-добри качества. С неговия уникален образ на седемкратен Мистър Олимпия и филмова супер звезда, Арнолд споделя своите тайни за посвещението, тренировките и всеотдайността. Показва ви как да развиете своя собствен потенциал!

ТВЪРДИ корици – Луксозно издание

страници: 792

издадена: 2017

Отзиви за продукта

Добави коментар

Оценете продукта

Потвърждавам, че съдържанието НЕ съдържа лични данни.

Свързани продукти