TreniraiBG

БОСКО - Масивни ръце и рамене

TreniraiBG

Добре дошли в Старата школа!


Научете, как бодибилдинг пионерите са развивали своите ръце и рамене, в обем и сила, при това в далечните времена на "предстероидната ера".


Ако искате да надникнете в тренировъчните тайни на легенди като Джон Гримек, Кланси Рос и други звезди от 40-те години на миналият век.....това е вашата книга!


Ето какво може да очаквате:

Какво трябва да знаем за ръцете и защо е важна  връзката им с раменете

Беседа за различните тренировъчни методи

Пълен набор на упражнения за рамене и ръце

План за действие!
1695 лв.
Поръчка по телефона
Изпрати запитване
Добави в любими

Една книга от легендарната поредица БОСКО!


Мускулите на ръцете са тези, които приковават най-много внимание в околните. Те заедно със широките и закръглени рамене отличават хората, които тренират от останалите.


Авторът е близък приятел и тренировъчен партньор на едни от най-големите звезди по това време, като Джон Гримек и Кланси Рос. Този факт и над 40 годишният тренировъчен опит на Хари Паскал, му позволяват да напише едни от най-полезните бодибилдинг книги в средата на 20-ти век. Така се ражда легендата Боско, а „Масивни ръце и рамене“, става важна част от нея.


В книгата ще научите всичко необходимо за развитието на големи и силни ръце и рамене. Ще разбере, защо не трябва да се пренебрегват останалите части на тялото и как да сглобите всичко заедно.


Това не е всичко! 


Ще получите списък с 20 уникални упражнения, както и 3 тренировъчни програми.

Отзиви за продукта

Добави коментар

Оценете продукта

Потвърждавам, че съдържанието НЕ съдържа лични данни.