ds
ds
ds
ds
ds
 

Бодибилдинг Анатомия е Вашата настолна книга! Тя е пълна с илюстрации, технически инструкции и пояснения. Книгата е систематически организирана по мускулни групи, така че да намерите упражненията, които са ви необходими бързо и лесно. Какво още? Всяка мускулна група е разделена на определени зони, позволявайки по този начин да изберете специфичните упражнения, които да ги натоварят.

Уверете се сами! Oтворете книгата, на която страница искате. Сега нека да видим какво  сте избрали. Всяко упражнение е илюстровано с невероятни подробности. Със снимка, която е с равностойност на хиляди думи, разкривайки собствената ви анатомия. Вие ще видите основния мускул, който работи и тези мускули, които също участват по време на упражнението.Успоредно на илюстрациите ще получите и инструкции, които ще ви покажат стъпка по стъпка как перфектно да изпълните упражненията.

Независимо от избора си във фитнес залата – щанги или гири, свободни тежести или машини, широко захващане или тясно захващане, наклон или не, седейки или прави – вие ще получите помощта, която ви е необходима! Вие можете да прегледате всяко упражнение в тази книга за по-малко от 5 минути. През това кратко време вие ще откриете и научите  всичко необходимо, за да направите тренировките си по-прецизни и ефективни!

  • Глава I - Рамене - упражнения, описания, варианти
  • Глава II - Гърди - упражнения, описания, варианти
  • Глава III - Гръб - упражнения, описания, варианти
  • Глава IV - Ръце - упражнения, описания, варианти
  • Глава V - Крака - упражнения, описания, варианти
  • Глава VI - Корем - упражнения, описания, варианти


Тази книга е задължителна за вашата фитнес библиотека! Ако вие сте един от милионите трениращи хора, това е книгата, която винаги трябва да ви бъде под ръка. Също като ренген, тя ще ви предостави поглед от вътре на вашите мускули в действие при всяко едно упражнение. Повярвайте, инвестицията си струва!


автор - Д-р Ник Евънс

стр. 238

 

Коментар и оценка към продукта

0 / КоментариДобави коментар

Подобни продукти