Топ продукт
TreniraiBG

БОДИБИЛДИНГ АНАТОМИЯ - Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата

TreniraiBG

НАЙ-НАКРАЯ Специализиран тренировъчен наръчник на Български език, пълен с илюстрации и напътствия! Без значение дали сега започвате или тренирате от години – БОДИБИЛДИНГ АНАТОМИЯ ще ви е само и единствено от помощ. Тази книга ще бъде вашият верен и непогрешим тренировъчен партньор! 

3690 лв.
Поръчка по телефона
Изпрати запитване
Добави в любими

Влизането в коя да е фитнес зала в наши дни е като увеселителен парк за трениращите. Ще видите безкрайно много машини, уреди и свободни тежести, но за какво са? Как се използват? Кои точно мускули натоварват?

Всеки трениращ се изправя пред предизвикателството да се движи из лабиринта от машини и тежести, за да избере упражненията от които се нуждае. Задачата става особено трудна ако не знаете какво да правите, нямате инструкции или опитен партньор, който да ви напъдства!

Без инструкции, без съвети, без напътствия и без знания, кое за какво е, вие сте обречени да се въртите из фитнеса, без да постигнете нещо съществено. Тогава един ден ще разберете, че нещо липсва! Липсва съществена част от пъзела!

  • Ето Съществената част от Този Пъзел!

  • БОДИБИЛДИНГ АНАТОМИЯ - Книга с инструкции за всяко упражнение във фитнес залата!

Бодибилдинг Анатомия може да бъде Вашата настолна книга! Тя е пълна с илюстрации, технически инструкции и пояснения. Книгата е систематически организирана по мускулни групи, така че да намерите упражненията, които са ви необходими бързо и лесно. Какво още? Всяка мускулна група е разделена на определени зони, позволявайки по този начин да изберете специфичните упражнения, които да ги натоварят.

Всяко упражнение е илюстровано с невероятни подробности. Със снимка, която е равностойна на хиляди думи, разкривайки собствената ви анатомия. Вие ще видите основния мускул, който работи, както и тези допълнителни мускули, които участват по време на движението.

Но, това не е всичко! Успоредно с илюстрациите вие ще получите и ценни инструкции, които ще ви покажат стъпка по стъпка как перфектно да изпълните упражненията.

Независимо от избора си във фитнес залата – щанги или гири, свободни тежести или машини, широко захващане или тясно захващане, наклон или не, седейки или прави – вие ще получите помощта, която ви е необходима! Вие можете да прегледате всяко упражнение в тази книга за по-малко от 5 минути. През това кратко време вие ще откриете и научите  всичко необходимо, за да направите тренировките си по-прецизни и ефективни!

  • Глава I - Рамене - Най-добрите упражнения, описания, инструкции и варианти
  • Глава II - Гърди - Най-добрите упражнения, описания, инструкции и варианти
  • Глава III - Гръб - Най-добрите упражнения, описания, инструкции и варианти
  • Глава IV - Ръце - Най-добрите упражнения, описания, инструкции и варианти
  • Глава V - Крака - Най-добрите упражнения, описания, инструкции и варианти
  • Глава VI - Корем - Най-добрите упражнения, описания, инструкции и варианти


Ако сте сериозни в Тренировките си то Тази Книга е задължителна за вашата фитнес библиотека! 


Това е книгата, която винаги трябва да ви бъде под ръка. Също като ренген, тя ще ви предостави поглед от вътре на вашите мускули в действие при всяко едно упражнение. 


Повярвайте, Инвестицията Определено си струва!


автор - Д-р Ник Евънс

стр. 238

Отзиви за продукта

Добави коментар