Почерпете от Мъдростта на Историята

TreniraiBG

Могъщи РЪЦЕ

TreniraiBG
Вижте как Бодибилдинг пионерите са изграждали своите Мускули!
1095 лв.
Поръчка по телефона
Изпрати запитване
Добави в любими

ИК Сила и Здраве Ви предоставя възможност да разберете как това може да се случи,чрез първата книга от поредицата, на легендарният Джордж Физдел Джоует МОГЪЩИ МУСКУЛИ.Една поредица изградена от практически курсове, насочени към тренирането на отделните мускулни групи.

Причината да се появи  МОГЪЩИ МУСКУЛИ е желанието на автора да предаде своите знания на тези които искат да развият здраво и силно тяло.Поредицата се превръща в световен хит и бива продадена в над 25 милиона копия по целия свят.

Джоует става световно известен и един от най-големите авторитети в областта на бодибилдинга. Неговите знания и личен пример, вдъхновяват милиони хора да станат последователи на силовите спортове и част от Желязната Игра.

 

Какво може да очаквате от книгата:

-Кои са основните 5 измервания, показващи реалното развитие на ръцете.

-Кратък анатомичен курс на бицепса – мускули, захващане и функция.

-Кратък анатомичен курс на трицепса – мускули, захващане и функция.

-Кратък анатомичен курс на предмишницата – мускули, захващане и функция.

-Как да тренираме бицепса

-Как да тренираме трицепса

-Защо е важно да тренираме предмишницата

-Връзката между телесното тегло и големината на ръцете.

-Защо е важно ръцете да нарастват на сила успоредно с големината.

-15 уникални упражнения, които ще ви помогнат да развиете големи и силни ръце по-бързо.

Кой е автора:

Джордж Физдел Джоует е силов атлет и бодибилдер от ранните години на 20-ти век. В последствие става известен изобретател на тренировъчни уреди, автор на  книги, треньор и учител по “телесно изграждане”.

Джордж е роден в типично работническо семейство на строител и медицинска сестра на 23 декември 1891 година в град Брадфорд,област Йоркшир,Англия.В най-ранна възраст Джоует претърпява съдбоносен инцидент. Детството му минава от болница в болница.Всъщност когато става на 8 години,лекарите определят като истинско чудо ако доживее 15-тата си година, а да не говорим, че никога няма да проходи.

Започва да прави физически упражнения на 11 годишна възраст вдъхновен от книга на съвременния Херкулес – Евгени Сандов.Когато навършва 15 години разбива на пух и прах прогнозите за преждевременна смърт и става шампион по гимнастика в своята възрастова група.На 18 години става световен шампион по бокс категория “перо”, а като бонус печели няколко младежки титли по вдигане на тежести.

Същевременно Джоржд Джоует успява да изгради добре сложено, мускулесто тяло. Телосложението му не остава незабелязано и той печели титлата “Най-добре развит мъж в Англия”, а по-късно и титлата с по-голяма стойност “Перфектно изграден човек”.

Джордж Джоует е бил невероятно силен. При едва 70 кг лично тегло той изтласква над глава 140 кг. По-късно когато тежи вече 80 кг постижението е 160, а накрая при тегло малко над 87 кг става първия човек в Северна Америка,който успява да вземе от земята и да изхвърли над глава с една ръка 95 килограмова тежест.През цялата си спортна кариера Джоржд Джоует печели над 300 медала.

През 1923 година Джордж Джоует става преподавател по “Физическа култура” в Университета в Питсбърг.Няколко години по-късно основава “Джоует Институт за Физическа Култура”.В края на 30-те години на 20-ти век Джордж Джоует притежава 5 международни компании с офиси в Далечния Изток, Австралия, Нова Зеландия, Европа, Канада и Северна Америка. Негови ученици и последователи са хора като Джо и Бен Уайдър, Джони Вайсмюлер (първия Тарзан) и Том Хикс.

През 1968 година малко преди смъртта му, Джордж Физдел Джоует е приет в залата на славата в Монреал, като:“Човек допринесъл за културизма повече от всеки друг“

 

Корица: Мека

Страници: 72

Издадена: 2013

ISBN 9789549282634

Размер: 11.30 / 16.30 / 0.40 cm

Отзиви за продукта

Добави коментар

Оценете продукта

Потвърждавам, че съдържанието НЕ съдържа лични данни.

Свързани продукти

Тениска с лого /бяла/Тениска с лого /бяла/