Battery nutrition

Battery Omega 3 - 90 табл

Battery nutrition
Battery Omega 3 е здравословен източник на рибено масло и има редица предимства, вариращи от съвместна подкрепа до подобряване на здравето.
РАЗФАСОВКА
2400 лв.
Поръчка по телефона
Изпрати запитване
Добави в любими

Battery Omega 3 е здравословен източник на рибено масло и има редица предимства, вариращи от съвместна подкрепа до подобряване на здравето. Полиненаситените мастни киселини, открити в рибата, са съществени и не могат да се образуват в организма и трябва да се консумират чрез храната. Повечето хора поглъщат твърде малко омега-3 чрез обичаен хранителен режим (ядат твърде малко риби) и затова се нуждаят от добавка!


Battery Omega 3 има по-висок дял от Омега-3 мастни киселини от стандартните добавки налични на пазара. Всяка капсула съдържа концентрирани Омега-3, богати на есенциални мастни киселини ЕРА, DHA и DPA, извлечени единствено от риби богати на мазнини, обитаващи студени сладководни басейни.


EPA и DHA осигуряват множество научно доказани положителни ефекти признати не само от традиционната медицина, но и от Европейския орган за безопасност на храните. Съдържащите се Омега-3 мастни киселини в Battery Nutrition Omega 3 могат да бъдат само допълнение към хранителния режим!


ВАЖНО:

  • Battery Omega 3 е произведен със 100% говежди желатин
  • Battery Omega 3 не съдържа допинг субстанции    


Прием: 1 капсула 3 пъти дневно с храната

Отзиви за продукта

Добави коментар

Свързани продукти