Grassberg

Selenium 100 mcg

Grassberg

Селенът е мощен антиоксидант и предпазва клетките от оксидативен стрес. Подсилва имунната система чрез намаляване на увреждането от свободните радикали и да намали процеса на стареене на клетките!

РАЗФАСОВКА
2099 лв.
Поръчка по телефона
Изпрати запитване
Добави в любими

Човешкият организъм не може сам да произвежда селен, за това е необходимо да си го набавяме от храна или хранителни добавки, за да можем да се снабдим с нужното ни количество.


Селенът е мощен антиоксидант и предпазва клетките от оксидативен стрес. Може да подсили имунната система чрез намаляване на увреждането от свободните радикали и да намали процеса на стареене на клетките.


Селенът е полезен за сърдечносъдовата система, тъй като ниските му концентрации са свързани с повишен риск от сърдечно-съдови заболявания. Проучвания сочат, че набавянето на достатъчно селен е добра превенция срещу коронарна болест на сърцето.


Основните ползи на селенът са способността му да се бори с възпаленията, да увеличи кръвния поток и да намали оксидативния стрес причинен от свободните радикали. Също така има ключова роля за регулиране функцията на щитовидната жлеза!


Начин на прием: Приемайте 1 капсула дневно с чаша вода.Отзиви за продукта

Добави коментар

Оценете продукта

Потвърждавам, че съдържанието НЕ съдържа лични данни.

Свързани продукти

Omega-3 Value 1000mgOmega-3 Value 1000mg