Grassberg

Immu Boost Beta Glucans

Grassberg

Мощна Имуностимулираща Формула съдържаща Бета Глюкани, Цинк Пиколинат и Витамин C

РАЗФАСОВКА
3399 лв.
Поръчка по телефона
Изпрати запитване
Добави в любими

Бета Глюканите са полизахариди естествено съдържащи се в зърнени култури, маята и някои гъби. Те могат да имат положителен ефект върху високите нива на холестерола, контрола на кръвната захар и засилването на имунната система.


Бета Глюканите са класифицирани като имуномодулатори, което означава, че променят имунната система като подобряват нейната ефективност. Тези молекули действат като активират всяка клетка на имунната система - макрофаги, неутрофили, базофили. По-специално макрофагите задействат множество имунни функциии, които позволяват на организма да създаде по-ефективен имунен отговор. Активността на имуноцитите (имунните клетки) определя доколко вашата имунна система улавя и ликвидира нашественици, които не принадлежат на тялото.


Цинкът е основен минерал, който е от решаващо значение за повече от 200 ензимни реакции и играе ключова роля за растежа, имунната функция и метаболизма на тестостерона.


Цинкъте в основата на здравата имунна система, намалява възпалителните процеси, има силно антиоксидантно действие и е нужен за поддържането на високи нива на тестостерон.


Витамин C може би най-популярният и широко употребяван витамин в света. Той играе важна роля в редица метаболитни процеси.


Витамин C е силен антиоксидант и предпазва тялото от свободните радикали. Той се използва като терапевтично средство при много заболявания, предпазва имунната система, намалява тежестта на алергичните реакции и помага за борба с инфекциите.


Начин на прием: Приемайте 1 капсула дневно с чаша вода.

Отзиви за продукта

Добави коментар

Оценете продукта

Потвърждавам, че съдържанието НЕ съдържа лични данни.

Свързани продукти

Omega-3 Value 1000mgOmega-3 Value 1000mg