Топ продукт
Grassberg

Joint Support

Grassberg

Грижа за вашите стави!


Grassberg Joint Support e комплексна формула създадена в подкрепа на вашите стави. Съдържа четири доказани съставки използвани при ставни болки - глюкозамин, хондроитин, МСМ и хиалуронова киселина.

РАЗФАСОВКА
3299 лв.
Поръчка по телефона
Изпрати запитване
Добави в любими

Комплексна формула 


Grassberg Joint Support съдържа четири доказани съставки използвани при ставни болки - глюкозамин, хондроитин, МСМ и хиалуронова киселина.


Глюкозамин сулфат и хондроитин сулфат са естествено срещащи се вещества, намиращи се в съединителната тъкан на тялото, включително хрущяла, който покрива краищата на костите в ставите. Функциите на глюкозамин сулфат са основният градивен елемент за протеогликаните, големи молекули в хрущяла, които му придават вискоеластични  свойства. Подобно на нестероидните противовъзпалителни лекарства, глюкозамин сулфатът има уникални ефекти. Освен това демонстрира защитен ефект и върху хрущяла. 


Хондроитин сулфатът е по-голяма молекула, намираща се и в хрущяла. Той е изследван по-малко подробно, но ранните резултати показват, че той действа и като противовъзпалително средство и намалява болката. 


МСМ може естествено да ускори възстановяването на мускулите след интензивни упражнения чрез намаляване на възпалението и оксидативния стрес. Артритът е често срещано възпалително състояние, което причинява болка, скованост и намален обхват на движение в ставите. Тъй като МСМ има мощни противовъзпалителни свойства, той често се използва като естествена алтернатива на лекарствата за подобряване на свързаните с артрита симптоми.


Хиалуроновата киселина се намира и в ставите, където поддържа пространството между костите ви добре смазано. Когато ставите са смазани, костите са по-малко склонни да се търкат една в друга и да причинят дискомфортна болка. Също така са подходящи за спортисти с цел превенция на ставите от износване.


Начин на прием: Приемайте 1 доза от 2 капсули дневно с чаша вода

Отзиви за продукта

Добави коментар

Оценете продукта

Потвърждавам, че съдържанието НЕ съдържа лични данни.

Свързани продукти

Omega-3 Value 1000mgOmega-3 Value 1000mg
Multivits & MineralsMultivits & Minerals