Най-концентрираните мултивитамини на пазара!!!

ds
ds
ds

Xcore Multicore - 90 табл

Multicore е формула, която съдържа над 60 активни ключови съставки, работeщи съвместно за подобряване на всички физически функции и на най-взискателните спортисти
РАЗФАСОВКА
Безплатна доставка
3999 лв.
Xcore Multicore - 90 табл от Xcore Nutrition се продава на цена от 39,99 лв..
 

Xcore Multicore са много повече от мултивитамини. Това е добавка, която работи на всички фронтове на анаболизма и доставя на трениращия всички съставки, които са необходими за максимални резултати.


Нещо друго, което науката ни показва с напредването си значението на храненето за човешкото тяло. Ако тялото е лишено от определено хранително вещество, което е от съществено значение за много биохимични процеси, неговото функциониране става компрометирано. Това не се отнася само за мускулното развитие, но също така и за общото му здравословно състояние. Ако правите физически упражнения, тялото ви се нуждае от още по-големи количества хранителни вещества за поддържане на мускулния растеж в сравнение с някой, който не тренира.


Xcore Multicore е внимателно разработен, за да се поддържат различните фази на мускулния растеж, както и доброто здраве на спортиста. Тук ще Ви представим различните комплекси, които правят Multicore най-потентната и комплексна мултивитаминна формула на пазара:


Anabolic Support: Много малко марки предлагат мултивитамини със здравословна доза от незаменими аминокиселини и други жизненоважни хранителни вещества за стимулиране на растежа на мускулите. Multicore активира анаболните клетъчни механизми, с което съдействат за развитие на мускулния растеж.


Stamina и Muscle Booster: Ние включихме набор от минерали, които ще подпомогнат синтеза на АТФ, така че да можете да тренирате по-тежко.


Антикатаболен и кортизол защита: Кортизолът може да бъде описан като бича на растежа на мускулите. Изтощителните тренировки, недостатъчната почивка, емоционален стрес и лошо хранене са някои от причините, които предизвикват отделянето на кортизол в кръвта. Наличието на кортизол в нашата система означава, че анаболните процеси са в застой и че тялото става податливо на катаболизъм. Multicore пречи това да се случи.


Антиоксидантна формула и защита на имунната система: Един спортист може да използва до 20 пъти повече кислород, отколкото неспортуващ човек. Това води до увеличаване на производството на свободни радикали, молекули, известни с щетите си върху клетките на тялото. MULTICORE съчетава най-добрите натурални растителни екстракти, известни със своите антиоксидантни свойства, за да сведат до минимум вредата от свободните радикали.


Храносмилателен бленд Enzyme ™ & Оптимизатор на абсорбацията: Колко добър ще е един продукт, ако той съдържа големи количества от най-добрите съставки, но половината от тях, не се усвояват от тялото? Нашият храносмилателен комплекс Enzyme ™ & Optimizer, гарантира, че всички хранителни вещества се усвояват ефективно, така че да няма скъпоценни хранителни вещества, които не се оползотворяват.


Само един продукт като пълен и мощен като много ядрен Xcore Nutrition има способността да се отговори на изискванията на най-взискателните спортисти, които се стремят към бързи и задоволителни резултати.


Начин на приемане: 3 таблетки дневно с храната

Коментар и оценка за продукта

Добави коментар

Подобни продукти

ds