ds
ds
Топ продукт
ds

Prozis Vitamin C 500mg + Rosehip - 180 таб

Vitamin C 500mg + Rosehip от Prozis, която съдържа витамин С - с добавен екстракт от шипки, което го прави перфектният антиоксидант
РАЗФАСОВКА
2099лв.
Prozis Vitamin C 500mg + Rosehip - 180 таб от Prozis се продава на цена от 20,99 лв..

Vitamin C 500mg + Rosehip от Prozis, която съдържа витамин С - с добавен екстракт от шипки, което го прави перфектният антиоксидант за зимните месеци.


Vitamin C 500mg + Rosehip ще ти помогне да поддържаш естествените защитни сили на тялото и да се предпазиш от разрушителното действие на свободните радикали в организма. Формулата е обогатена с екстракт от шипки,  отличен източник на витамин C и признат природен лек срещу настинка, грип, болки в гърлото, а също и срещу ставни проблеми. Освен това, шипките имат силно провитовъзпалително действие.
 
Vitamin C 500mg + Rosehip е силен и ефикасен антиоксидантен комплекс, който ще ти осигури оптималната дневна доза витамин C, необходима за нормалния растеж и развитие на тъканите в тялото. Ценният витамин подпомага производството на колаген, който играе основна роля в образуването на кожата, сухожилията, ставните връзки, кръвните телца, както и поддържане здравината на хрущялите, костите и зъбите.
 

Начин на употреба: Приемайте 1 до 2 таблетка дневно по време на хранене.

Коментар и оценка за продукта

Добави коментар

Свързани продукти

ds
ds
ds
ds

Подобни продукти

ds
ds
ds
ds
ds