ds
ds
ds

Prozis Vitamin B-Complex - 90 табл

Prozis Vitamin B-Complex e с пълен набор от витамините от група B, за подкрепа на производството на енергия и цялостното здраве.
РАЗФАСОВКА
1399 лв.
Prozis Vitamin B-Complex - 90 табл от Prozis се продава на цена от 13,99 лв..

Prozis Vitamin B-Complex e с пълен набор от витамините от група B, за подкрепа на производството на енергия и цялостното здраве.


Prozis Vitamin B-Complex предлага всички осем B-витамини в силно-концентрирани таблетки. Те включват витамин В1 (тиамин), витамин В2 (рибофлавин), витамин В3 (ниацин), витамин В5 (пантотенова киселина), витамин В6 (пиридоксин), витамин В7 (биотин), Витамин В9 (фолиева киселина), и Витамин В12 ( Кобаламин).


Основни ползи:

- Енергия: Всички витамини от Б-комплекса допринасят за нормалния метаболизъм и производство на енергия. С изключение на витамини В1 и B7, спомагат за намаляване на умората. Освен това, витамин В7 допринася за нормалното усвояване на хранителните съставки, а Витамин В6 помага за нормалното усвояване на белтъчините и въглехидратите.

- Здравето на мозъка: витамините В1, В3, B7, В6 и В12 допринасят за нормалното функциониране на нервната система и подпомагат психическото здраве, докато Витамин B5 спомага за нормалната умствената дейност.

- Сърдечно-съдовата система: Витамин В1 допринася за нормалната функция на сърцето и витамин B9 насърчава нормалното образуване на кръв. Витамин B6 и B12 помага за нормалното образуване на червени кръвни клетки, докато Витамин B2 спомага за тяхното поддържане.

-Силна имунна система: витамини В6, В9 и В12 поддържат нормалната функция на имунната система, а витамин В2 допринася за защита на клетки от оксидативен стрес.

-Хормонален баланс: Витамин B5 спомага за нормалния синтез на хормони, а витамин В6 подпомага регулирането на хормоналната активност.

-Здрави коса и кожа: Витамин B7 (Биотин) допринася за поддържането на здрава и красива коса коса и заедно с витамини B2 и B3, подпомагат запазването на здрава кожа.


Начин на прием: 1 таблетка дневно, за предпочитане приета с храна.

Коментар и оценка за продукта

Добави коментар

Свързани продукти

ds
ds
ds
ds

Подобни продукти

ds
ds
ds
ds