ds
ds

Bodyraise Chromium Picolinate 200mcg - 100 табл

Bodyraise Chromium Picolinate е комбинация от елемента хром и пиколинова киселина. Комбинирането на хром с пиколинова киселина спомага за ефективното усвояване на хрома.
РАЗФАСОВКА
1600 лв.
Bodyraise Chromium Picolinate 200mcg - 100 табл от Bodyraise се продава на цена от 16,00 лв..

Bodyraise Chromium Picolinate превъзходен източник на хром, който е ключов минерал за производството на инсулин в тялото, като подпомага ефективното му действие, синтезата на холестерола, мазнини и протеини. Инсулинът е хормон, който стабилизира нивото на кръвната захар. 


Bodyraise Chromium Picolinate е комбинация от елемента хром и пиколинова киселина. Комбинирането на хром с пиколинова киселина спомага за ефективното усвояване на хрома.


Организмът на един относително здрав човек съдържа само няколко милиграма хром. Това малко количество обаче играе важна роля за подобряване на ефективността на инсулина, за регулиране на кръвната захар и активиране на редица ензими за добиване на енергия.


Изследвания сочат, че в днешно време в организма на повечето хора хромът е под необходимите количества. Замърсените храни и неправилният хранителен режим често не доставят необходимото количество хром за ежедневните нужди на организма. 


Най-важното:

  • Ускорява метаболизма
  • Намалява апетита за сладко
  • Регулира нивата на кръвната захар

Състав
за доза 
Chromium picolinate200 mcg 
 
 

Начин на употреба: Приемайте 1 таблетка дневно по време на хранене.


Коментар и оценка за продукта

Добави коментар

Свързани продукти

ds
ds
ds

Подобни продукти

ds
ds
ds
ds
ds