ds
ds
ds

Battery Vit&Min Antiox Hardcore - 90 табл

Всичко в едно - Витамини, Минерали, Антиоксиданти! Повишава имунната система бори се с оксидативния стрес. Подпомага забавянето на стареенето
РАЗФАСОВКА
Безплатна доставка
3950 лв.
Battery Vit&Min Antiox Hardcore - 90 табл от Battery nutrition се продава на цена от 39,50 лв..

Vit&Min Antiox Hardcore е формула от мултивитамини, минерали и антиоксиданти, идеално балансирани във формула, която ви предлага всичко в един продукт!


Оксидацията е естествен процес в организма, който води до стареене на клетките и е свързан е дегенеративните болести получаващи се с напредване на възрастта. Той не може да бъде спрян, но можем да сведем до минимум въздействието му върху здравето и външния ни вид. Това можем да постигнем като водим здравословен начин на живот и снабдяваме тялото си с нужните му антиоксиданти. 


Vit&Min Antiox Hardcore е създаден, за да ви помогне да подкрепите организма си - вашите енергийни нива, метаболизъм, имунитет, детоксикация и други. Освен витамините - A, D, E, C, B и минералите - магнезий, желязо, цинк, йод, селен и хром, във формулата на продукта са добавени - хлорела, хесперидин, трева от ечемик, кварцетин, ресвератрол, екстракт от гроздови семки, алфа липоева киселина и коензим Q10. Всички те имат силно антиоксидантно действие и подсилват защитните сили на организма.


Начин на прием: 3 капсули дневно, за предпочитане с храна.

Коментар и оценка за продукта

Добави коментар

Свързани продукти

ds
ds
ds
ds

Подобни продукти

ds