Топ продукт
Battery nutrition

ZMA - 90 капс

Battery nutrition
Анаболна формула, съдържаща висока биологична стойност на цинк, магнезиев аспартат и витамин В6.
РАЗФАСОВКА
2899 лв.
Поръчка по телефона
Изпрати запитване
Добави в любими

Battery ZMA е продукт, създаден изцяло от естествени минерали за мускулна подкрепа с анаболна формула, съдържаща висока биологична стойност на цинк, магнезиев аспартат и витамин В6.

Комбинацията от цинк и магнезий работи съвместно, за да се увеличи силата на мускулите и може да осигури мускулна релаксация, за да се улесни възстановяване от тренировката.

Витамин В6 е добавен в комплекса заради способността си да повишава абсорбцията и бионаличността на цинк и магнезий.

Цинкът е нужен на тялото за редица важни биологични процеси. Има много изследвания за неговата роля в имунната система. При хората най-високата концентрация на цинк се намира в черния дроб, панкреаса, бъбреците, костите и мускулите.

Витамин B6 (Пиридоксин) Този витамин има много задачи в организма и е важна съставка на много ензими. Участва в метаболизма на аминокиселините, есенциалните мастни киселини и желязото. Съдържа се в дрожди, месо и дробчета. Нeобходим е за изграждането на червените кръвни телца и антитела. Неговата главна задача е трансформацията на аминокиселините. При приемането на по-големи количества белтъчини и при физически натоварвания потребността от този витамин нараства.

Начин на употреба: Приемайте 2 капсули , 30-40мин. преди лягане.

Отзиви за продукта

Добави коментар

Оценете продукта

Потвърждавам, че съдържанието НЕ съдържа лични данни.

Свързани продукти

Vit & Min - 90 капсVit & Min - 90 капс
Vitamin C 1000 мг - 150 капсVitamin C 1000 мг - 150 капс