ds
ds
ds

Prozis D-Aspartic Acid 1500mg - 60 табл

Prozis D-Aspartic Acid е най-новият тестостеронов бустър на пазара, който само за 2 седмици увеличава нивото на свободен тестостерон в организма до 45.5%
РАЗФАСОВКА
1599 лв.
Prozis D-Aspartic Acid 1500mg - 60 табл от Prozis се продава на цена от 15,99 лв..

Prozis D-Aspartic Acid 1500mg на Prozis е най-новият тестостеронов бустър на пазара, който само за 2 седмици увеличава нивото на свободен тестостерон в организма до 45.5% Този хормон винаги се свързва с повече сила, по-големи, по-плътни и по-твърди мускули и изчистен от мазнини тяло. D-аспартамовата киселина е активният изомер на L-аспартамовата киселина. Приемът й в продължение на само 13 дни увеличава нивата на тестостерона до 45.5 %! Само за този кратък срок можеш да се убедиш в изключителната сила и мощ на добавката.


Prozis D-Aspartic Acid 1500mg на Prozis увеличава чистата мускулна маса и прави мускулите плътни и твърди. Формулата повишава силата и издръжливостта и допринася за бързото възстановяване след тренировка. Доказано е и положителното действие на съставката за понижаване на кръвното налягане и нивата на кортизол в кръвта.


Ползи от Prozis D-Aspartic Acid 1500mg:

  •     Повишава нивата на тестостерона
  •     Подпомага изграждането на чиста и плътна мускулна маса
  •     Увеличава издръжливостта по време на тренировка
  •     Дава максимална сила и енергия
  •     Подобрява сексуалната активност


Препоръчителен дневен прием: Примайте 1 или 2 капсули сутрин с храна. За оптимални резултати, приемайте не повече от 4-8 седмици, след което направете почивка от около 6 седмици!

Коментар и оценка за продукта

Добави коментар

Свързани продукти

ds
ds
ds
ds

Подобни продукти

ds
ds