ds
ds
ds
 

BEVERLY Nutrition ZMA Pro Xtreme Tank е синергична витаминно-минерална формула, предназначена да стимулира естествено анаболният ефект в мускулите. Последните проучвания показват естествено увеличаване на силата при тренираните атлети с над 11%. 

BEVERLY Nutrition ZMA Pro Xtreme Tank се състои от специално комбинирани съставки, които помагат насърчаването на оптималната хормонална среда, необходима в тялото ви, за да се постигнат подобрения на всички нива. 

BEVERLY Nutrition ZMA Pro Xtreme Tank се използва от аматьори и спортисти от световна класа, с цел  повишаване на силата и мускулен растеж.

BEVERLY Nutrition ZMA Pro Xtreme Tank е формула съдържаща само най-стабилните и лесно абсорбиращи се минерални съединения, без следи от хормони и про-хормонални продукти, така че не е забранена от която и да е спортна организация, 

BEVERLY Nutrition ZMA Pro Xtreme Tank не може да се разглежда просто като добавка, а като отличен избор за подобряване на по естествен начин на постиженията в залата


Важно е да се знае, че последствията от дефицита на тези микроелементи могат да включват спиране на мускулния растеж, неефективното ендогенно производство на тестостерон и неспособността да се достигнат оптимални нива на сила!


Начин на употреба: Една доза от 1 капсула, вечер преди лягане

 

Коментар и оценка към продукта

0 / КоментариДобави коментар

Свързани продукти