ds

BEVERLY Nutrition DAA 6Xplode - 120 табл

BEVERLY Nutrition
Увеличава силата и мускулната маса! Увеличава енергията и мощността! Увеличава либидото! Указва силно влияние в горенето на мазнини! Играе важна роля в отделянето на Лутенизиращия хормон и Хормона на растежа!
РАЗФАСОВКА
Безплатна доставка
6900 лв.
Изпрати запитване Добави в любими

BEVERLY Nutrition DAA 6Xplode играе важна роля в освобождаването на лутеинизиращия хормон (LH), растежния хормон (GH) и функцията на нервната система, до 50% чрез повишаване на нивата на тестостерон в организма по естествен, бърз и безопасен начин!

BEVERLY Nutrition DAA 6Xplode предизвиква голямо въздействие върху силата, енергията и растежа на мускулите, без да добавя дори един грам мазнини, създавайки нови мускулни клетки, свободни от мастна тъкан, с други думи чист мускул.

BEVERLY Nutrition DAA 6Xplode съдържа 6 активни съставки, като една от тях е екстракт от Тонгкат Али, който стимулира изграждането на мускулите, особено при мъжете, като спомага  едновременно за изгарянето на мазнини. Тонгкат Али е по-силен от билката Tribulus terrestris, тъй като и отнема години, за да узрее. Пълното и развитие се постига след 25 години, откъдето идва и нейната сила.

Предимства на BN DAA 6Xplode

  • Това увеличава силата
  • Увеличава мускулната маса
  • Увеличава мощността и енергията
  • Повишава либидото, подобрява сексуалния живот
  • Спомага за изгарянето на мазнини


Начин на приемане: Една доза от 4 капсули 45-50 минути преди тренировка, а в не тренировъчните дни преди лягане

Коментар и оценка за продукта

Добави коментар

Свързани продукти

dsds
dsds
dsds
dsds