ds
ds
ds

Battery TRIBULUS - 90 табл

Battery TRIBULUS - Всяка капсула съдържа 1000 mg най-високо качество екстракт от Tribulus Terrestris, с минимум 400 mg сапонини!
РАЗФАСОВКА
Безплатна доставка
3600 лв.
Battery TRIBULUS - 90 табл от Battery nutrition се продава на цена от 36,00 лв..

Tribulus terrestris е популярен растителен екстракт, който е роден в тропически и умерени райони. Той е бил използван като естествен билков стимулант от много различни култури по най-различни различни причини, включително подобряване на настроението, либидото и плодовитоста. 


Последните години Tribulus terrestris е популярен като добавка използвана от силовите атлети, за увеличаване на размера и силата. Изследванията приписват този ефект, от способността на Tribulus да увеличава естественото производство на тестостерон.


Екстрактът от Tribulus terretris е източник на протодиосцин и сапонини, важни съединения, които поддържат естественото освобождаване на тестостерон. Колкото по-висок е процентът на сапонините, толкова по-силен е екстрактът Tribulus. Battery Nutrition Tribulus е стандартизиран до 40% сапонини, което представлява златна средна стойност за продуктите от този тип!


Кой трябва да използва Tribulus?


Tribulus е идеален за силови атлети и бодибилдъри, тъй като може да увеличи силата и да благоприятства мускулния растеж. Tribulus terrestris е за всеки, който иска да подобри възстановяването и да изгради чиста мускулна маса.


Как действа Tribulus terrestris?


Изследванията показват, че Tribulus terrestris може да увеличи естественото производство на тестостерон. По-високият тестостерон от своя страна е свързан с подобрено възстановяване и на мускулен растеж.


И още веднъж на кратко!

+ Изработен от най-финия Tribulus Terrestris
+ 1000 mg екстракт Tribulus Terrestris в капсула
+ Стандартизиран за минимум 40% сапонини
+ Популярна добавка за бодибилдинг


Начин на употреба: Вземете 1-2 капсули дневно за предпочитане с хранене.

Коментар и оценка за продукта

Добави коментар

Свързани продукти

ds
ds
ds
ds
ds

Подобни продукти

ds