Подсилен с DIGEZYME® MULTI-ENZYME COMPLEX

ds
ds
ds

Whey Protein Fusion - 900 гр

Whey Protein Fusion на Prozis включва оптимизирана смес от суроватъчен хидролизат, изолат и концентрат, обогатен с креатин, BCAA, глицин и глутамин, за да стимулира растежа и поддържането на мускулите.
ВКУС
ГРАМАЖ
3499 лв.
Whey Protein Fusion - 900 гр от Prozis се продава на цена от 34,99 лв..

Whey Protein Fusion на Prozis  e протеинова матрица с добавени всички необходими съставки за мускулен растеж и възстановяване.

Whey Protein Fusion на Prozis е съвършена формула "всичко в едно"! Тази супер комбинация играе ключова роля, освобождавайки есенциални аминокиселини в различни етапи от деня, за да бъдат мускулите ви снабдени с градивни частици постоянно.

Whey Protein Fusion на Prozis включва оптимизирана смес от суроватъчен хидролизат, изолат и концентрат, обогатен с креатин, BCAA, глицин и глутамин, за да стимулира растежа и поддържането на мускулите.

Whey Protein Fusion на Prozis е с висока бионалична стойност, а комбинацията на суроватъчен протеин в нея дава на тази добавка една от най-високите нива на абсорбация, за да заредите мускулите си за максимален растеж.

Whey Protein Fusion на Prozis е обогатен и с витамини, защото те са от ключово значение за протичането на множество процеси в организма. Още по-важно е значението им за трениращите хора, подложени редовно на тежки натоварвания.

Подсилен с DIGEZYME® MULTI-ENZYME COMPLEX

Whey Protein Fusion на Prozis се отличава с патентования комплекс DigeZyme®, бленд от храносмилателни ензими, която включва амилаза, протеаза, целулаза, лактаза и липаза. Тези ензими са устойчиви на стомашните сокове и помагат за разграждането на протеините по време на храносмилането като се подобрява тяхното усвояване от организма и в крайна сметка от мускулите. Освен това ще подпомогнат цялостното храносмилане и ще избегнете поддуването, което е добре познато на всички трениращи консумиращи повече протеин.

Whey Protein Fusion на Prozis съдържа най-бионаличните протеинови източници. За разлика от други протеинови добавки, които смесват няколко различни протеинови източника - включващи соя и други непълноценни протеинови източници. 

Начин на прием: Приемайте от 1 до 3 дози дневно. Добавете 1 мерителна лъжичка (31гр) в 250-300мл вода. Консумирайте сутрин, преди и след тренировка или по всяко време на деня, когато имате нужда от прием на протеин.

Коментар и оценка за продукта

Добави коментар

Свързани продукти

ds
ds
ds

Подобни продукти

ds
ds
ds
ds