Уникална формула подсилена с коластра!

ds
ds
 
Ultimate Iso Sensation - е суроватъчен 93% протеин изолат, получен е посредством улта-ниска температурна микро-филтрация. Съдържа пълен баланс от непреработени биоактивни суроватъчни протеини, включително имуноглобулин, лактоферин и глюцомакропептид. Извлечен е от сладка суроватка, мембранно-филтрирана и изсушена от индиректна топлина за да подсигури високото качество на продукта.


Ultimate Iso Sensation - е допълнително подсилен с коластра. Коластрата дълго време е била смятана за първата храна в природата. Тя играе голяма роля в биологичните процеси, след като е приемана от възрастни. Тъй като нашето тяло остарява, ние произвеждаме по-малко от имунните фактори, нужни за поддържането на оптимално здраве. Под формата на хранителна добавка, Коластрата може да помогне да се попълнят тези липси!


Ultimate Iso Sensation - съдържа и N-acetyl L-glutamine и Glutapure®, които влизат в мускулната клетка бързо и се разпадат до свободен глутамин. 


Ultimate Nutrition Iso Sensation - има добавени алфа липоева киселинад-пинитол и 4-хидроксиизолевцин. Тези добавки са ефективни за регулиране на инсулиновата чувствителност и имитират ефекта на инсулина върху мускулната клетка в резултат на което може да се очаква покачване на чистата мускулна маса. 

Ultimate Nutrition Iso Sensation - съдържа бленда от ензими, които са важни за правилното усвояване на протеина!

Начин на приемане: Една доза след тренировка

 

Коментар и оценка към продукта

0 / КоментариДобави коментар

Свързани продукти

ds

Подобни продукти

ds
ds