ds
ds
ds

Gold Touch WHEY Titans with BEEF - 2000 гр

GT WHEY Titans with BEEF е висококачествен протеин, който се състои от: 50% от протеина от концентрат на суроватка (80%) 50% хидролизиран изолат от говеждо месо (90%). И, това не е всичко - всяка доза съдържа 2,25 гр от най-чистия креатин CREAPURE!
ВКУС
ГРАМАЖ
Безплатна доставка
10900 лв.
Gold Touch WHEY Titans with BEEF - 2000 гр от Gold Touch се продава на цена от 109,00 лв..Gold Touch WHEY Titans with BEEF е смес сме комбинирали 50% от протеина от суроватъчен концентрат (80%) и 50% хидролизиран изолат от говеждо месо (90%). Тази мощна смес от WPC и HBI осигурява високо количество протеин, което заедно с добавянето на CREAPURE ще допринесе за растежа и поддържането на чистата мускулна маса и силата на тялото!


Суроватъчен концентрат (80%) - Суроватката съдържа високи нива на повечето незаменими аминокиселини, включително BCAAs, които са от решаващо значение за мускулния растеж и глутамин, който подобрява възстановяването на мускулите. Аминокиселините са важни, защото те са отделните компоненти на „протеина“ и тялото ни използва тези 20 аминокиселини за възстановяване на костите, мускулите, органите и практически всяка част от тялото и тъканите в човешкото тяло. Фактът, че суроватката има всичките 9 незаменими аминокиселини, които тялото ви трябва да получи от храната, прави суроватката „пълноценен протеин“.


Хидролизиран изолат от говеждо месо (90%) - доставя само висококачествен, изолиран протеин от говеждо месо, който е претърпял усъвършенствана хидролиза и микрофилтрация за краен продукт, който доставя всички протеини и хранителни вещества, които искате от червено месо, и нищо, което не сте като мазнини и холестерол. Говеждият протеин е богат на витамин С, В6, В12, тиамин (В1), рибофлавин (В2), ниацин, калций (В3), магнезий и калций. Също така е в състояние да достави пълен аминокиселинен профил, включително ВСАА и глутамин.


Creapure® е много уважавана, първокласна креатинова марка. Creapure® произвежда своя креатин в условия на GMP и има патентован производствен процес. Клиничната доза (2,25 g) от CreapureTM, която добавихме в сместа, ще ви помогне да изградите по-чист мускул, да повишите силата си и да подобрите работата си.

Коментар и оценка за продукта

Добави коментар

Свързани продукти

ds
ds
ds
ds

Подобни продукти

ds
ds