Gold Touch

Gold Touch Iso Touch 86% - 2000 гр

Gold Touch
Gold Touch гарантира, че Iso Touch 86% се произвежда от мляко, което идва от крави, хранени с трева. Те произвеждат мляко само сезонно, а не през цялата година с помощта на хормони.
ВКУС
ГРАМАЖ
Безплатна доставка
13500 лв.
Поръчка по телефона
Изпрати запитване
Добави в любими

Gold Touch Iso Touch 86%  е висококачествен суроватъчен изолатен протеин, който се състои от:

-85% от суроватъчния изолат (WPI 95%), чист вид протеин, който претърпява множество нива на филтрация за отстраняване на непротеинови компоненти като мазнини, холестерол и лактоза, което води до 95% от реална чистота.

- 10% хидролизирана суроватка (WPH 86), предварително разграден вид суроватъчен протеин, което означава, че освобождава аминокиселини по-бързо. Хидроизолата има повишена биодостъпност. 

Протеинът е от съществено значение за производството на кръв, хормон и ензими, както и за оптимална функция на имунната система. Освен това за растеж на мускулите се изисква протеин. Затова е необходим Gold Touch Iso Touch 86%  за оптимален растеж и възстановяване на мускулната тъкан, особено когато редовно тренирате. Тренирането с тежести поставя огромно търсене на протеини от организма. Ако не доставяте на тялото си достатъчно протеин, той ще го вземе от вашите мускули, което се нарича катаболизъм и е обратно на това което търсим като резултат.

Gold Touch Iso Touch 86%   е богат източник на аминокиселини, които се абсорбират бързо и ефикасно, и могат да се похвалят с много ползи, включително засилен мускулен растеж и по-бързо възстановяване. Освен това, Gold Touch Iso Touch 86%  помага за намаляване на загубата на мускули, облекчаване на глада и регулира нивата на кръвната захар.

ВАЖНО: Можем да гарантираме, че Gold Touch Iso Touch 86%   се произвежда с мляко, което идва от крави, хранени с трева. Те произвеждат мляко само сезонно, а не през цялата година с помощта на хормони. Производствените процеси са подложени на редовен контрол и следват високи стандарти, които гарантират качествен краен продукт, който е в съответствие с разпоредбите на международните организации. Освен това всяка партида носи автоматизиран код, под който произходът може да бъде проследен!

Начин на прием; Една доза 30 гр в 250-300 мл вода сутрин след ставане и след тренировка


Отзиви за продукта

Добави коментар