Най-висока скорост на усвояване!

Battery nutrition

Battery Hydrowhey Hardcore - 1800 гр

Battery nutrition
Най-усъвършенстваният суроватъчен протеин, който някога правен!
ВКУС
ГРАМАЖ
Безплатна доставка
11999 лв.
Поръчка по телефона
Изпрати запитване
Добави в любими

Battery Hydrowhey Hardcore е най-усъвършенстваният суроватъчен протеин, който някога правен! Предлагаме най-висока скорост на храносмилане и усвояване от всички видове протеини въобще!

Battery Hydrowhey Hardcore се получава чрез процеса на хидролиза, който разгражда целите молекули протеин, до по-малки молекули, наречени пептиди, които по-лесно и по-бързо се абсорбират и се транспортират в кръвта, мозъка, мускулите и останалите тъкани в тялото.

В производствения процес се изолира хидролизиран суроватъчен протеин, за да се отстрани излишната лактоза, холестерол, въглехидрати и мазнини. Резултатът е продукт, който е ултра чист и "светкавично" усвоим, способен да захрани мускулите ви лесно и бързо, поддържайки растежа и мускулната ви маса.

Пептидите, които са са по-лесно усвоими са по-подходящи и за хора, които имат проблем с краве мляко или имат непоносимост към лактоза. За да се гарантира безопасното използване на Battery Hydrowhey Hardcore от алергични към лактоза хора, към формулата е добавен ензимът Лактаза, който допринася за разграждането на лактозата и помага за премахването на дискомфорт като коремни болки, спазми, подуване на корема и др.

BATTERY HYDROWHEY HARDCORE:

+ 100% суроватъчен хидролизат
+ Най-бързо абсорбиращ протеин
+ Ефективен протеинов синтез
+ БЕЗ захар, аспартам и глутен
+ Безопасен за употреба при непоносимост към лактоза и към тези, които са алергични към краве мляко

Начин на прием: Смесете 1 порция (30 гр.) В 150-300 мл вода, мляко или друга течност. Вземете 1-3 порции на ден. Най-доброто време за използване е след тренировка.

Отзиви за продукта

Добави коментар

Свързани продукти