ds
ds
ds

Gold Touch Adreno Stack

Готови ли сте да ОПИТАТЕ ПРИЛИВА НА ИСТИНСКАТА СИЛА? GT Adreno Stack е идеален за трениращи, които жадуват за здраво напомпване, повишаване на силата и искат резултати от тренировките си!
ВКУС
ГРАМАЖ
Безплатна доставка
5900 лв.

Gold Touch Adreno Stack  е идеален за спортист, който жадува за силно напомпване, сериозен е в силовите си тренировки и иска резултати. Той е предназначен за повишаване на производителността по време на тренировката, защото ще приведе силата ви на по-високо ниво и ще ви даде постиженията, която винаги сте се надявали да постигнете.

Gold Touch Adreno Stack   е добавка, която е създадена чрез комбиниране на най-добрите съставки, които да ви помогнат да увеличите максимално спортните си постижения.

Gold Touch Adreno Stack :

  • Повишава силата
  • Истинска съдова помпа
  • Повишава издръжливоста
  • Насърчава мускулния растеж
  • Алфа-мъжка енергия
  • Повишава настроението за тренировка


Начин на употреба: Вземете една мерителна лъжичка разтворена в 250-300 мл вода, 30 минути преди тренировка. За максимални резултати консумирайте с относително празен стомах.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!!! Продуктът е изключително силен. Вземете половин доза (1/2 мерителна лъжичка) през първите 2-3 пъти от употребата, за да изпробвате поносимостта си и да свикнете с продукта.


Не превишавайте препоръчителната доза - Високо съдържание на кофеин!


Опаковка - 200 гр / 25 дози /

Коментар и оценка за продукта

Добави коментар

Свързани продукти

dsds
dsds
dsds
dsds