ALLNUTRITION

L-Carni Concentrate + Green Tea -1000 мл

ALLNUTRITION

Течна форма за максимално усвояване! 3000 мг Л-Карнитин в една доза! Обогатен с екстракт от зелен чай и добавени витамините C, B6 и B1

Милилитри
ВКУС
4999 лв.
Поръчка по телефона
Изпрати запитване
Добави в любими

Л-Карнитина има основна роля в производството на енергия чрез транспортиране на мастни киселини в митохондриите на клетките. Митохондриите от своя страна действат като двигатели в клетките, като изгарят тези мазнини, за да създадат използваема енергия.


Екстрактът от зелен чай подпомага метаболизма и допринася за окисляването на мазнините. Зеленият чай дължи своите свойства за отслабване благодарение на веществото, наречено епигалокатехин галат (EGCG). Катехините, съдържащи се в зеления чай, имат значителен и многопластов ефект върху намаляването на апетита и мазнините.


Витамин С оказва положително влияние върху работата на имунната система. Той е най-известният антиоксидант. В допълнение, витамин С стимулира производството на колаген.


Витамин В6 помага за правилното функциониране на имунната система. Подпомага правилния синтез на цистеин и правилното функциониране на нервната система.


Витамин В1(Тиамин) помага за правилното функциониране на сърцето и нервната система. Спомага за поддържането на нормален енергиен метаболизъм.


Начин на приемане: Смесете 1 доза от 30 ml в 200-250 ml вода и приемайте 30-40 минути преди тренировка

Отзиви за продукта

Добави коментар

Свързани продукти