BEVERLY Nutrition

BEVERLY Nutrition Carni Liquid 3000 - 500 мл

BEVERLY Nutrition
Усъвършенствана формула на L-карнитин с хром пиколинат и витамин В6! Цели 3 гр L-карнитин в доза! Мощен стимулатор за изгаряне на мазнини по време на тренировка!
Милилитри
ВКУС
4500 лв.
Поръчка по телефона
Изпрати запитване
Добави в любими

BEVERLY Nutrition Carni Liquid 3000  е усъвършенствана формула на L-карнитин с хром пиколинат и витамин В6. L-карнитинът действа като транспортер, който позволява на мазнините да се използват като източник на енергия. Без L-карнитин мастните отлагания остават съхранени в клетките и в кръвния поток, тъй като не могат да се използват. 

BEVERLY Nutrition Carni Liquid 3000 повишава окислението на мастните киселини, увеличава енергийните нива, намалява мастната тъкан на тялото и спестява мускулния гликоген, така че спортното представяне се подобрява.


BEVERLY Nutrition Carni Liquid 3000 също е добър съюзник за борба с умората, тъй като има голям антикатаболен и анаболен стимулационен ефект, който може да бъде много полезен за предотвратяване на разрушаване на мускулите по време на тренировка.


BEVERLY Nutrition Carni Liquid 3000  има висока доза L-карнитин 3000 mg!!! Този факт прави нашия Carni Liquid 3000 един от най-ефективните продукти на пазара!


Друг много важен аспект, който трябва да се подчертае, са двата впечатляващи вкуса на ябълка и портокал, които правят Carni Liquid 3000 освен ефективен, но и наистина изискан продукт.


Начин на прием: Една доза 30 минути преди тренировка, в не тренировъчните дни сутрин на гладно


Опаковка: 500 ml (20 дози)


Вкусове: Зелена ябълка, портокал

Отзиви за продукта

Добави коментар