Тренировките на затворника – 2 част

27,00 лв. Производител: Аратрон Кат. номер: 006 Количество: 1 + - Купи Share +1 БЪРЗА ПОРЪЧКА Без формалности Моля, въведете телефон Съгласен съм с общите условия и политиката за поверителност на сайта. След успеха на „Тренировките на затворн
2700 лв.
Поръчка по телефона
Изпрати запитване
Добави в любими

След успеха на „Тренировките на затворника“, която се оказа една от най-добрите книги за тренировки със собственото ни тегло, Пол Уейт ни дава и нейното продължение – Тренировкате на затворника – 2 част!

Във втората част на тази хитова книга  Пол Уейд ни отвежда още по-навътре във фините нюанси на тренировката с тежестта на тялото. Основният принцип в „Тренировките на затворника“ – 2 част е „малко екипировка – големи постижения”.

На ясен и разбираем език и с удивителни познания по анатомия, физиология, кинезиология и психология авторът обяснява как да работите по изключително функционален начин за развиване на не по-малко важните области на тялото като пръстите, предмишниците, врата и прасците.

За спортистите в хвърлянията и бойните спортове, разделът за тренировката на страничната верига – човешки флаг с натискане – е уникален и ефективен метод за трениране на косите коремни мускули, както и на цялата група странични мускули. Този раздел се откроява като изключително важен и заслужава всеки да му отдели нужното време, за да го разучи и изпробва.

Втората част на книгата ще ви разкрие как да изградите възможно най-силните стави, като едновременно с това се освободите от старите болки и страдания в тях. Включена е програмата за функционална подвижност и превъзходно здраве на ставите, създадена от Пол Уейд, която той нарича Трифекта.

Неговият новаторски подход към разтягането и динамичната тренировка е блестящ и свеж, както и съветите му за възстановяване и лекуване на травми. Цялата книга е изпълнена с безброй истински прозрения и ценни съвети от човек, който е достигнал до тях по трудния начин и знае точно за какво говори.

Това, което Пол Уейд прави по-добре от всеки преди него, са невероятните прогресии, които дава за упражненията и разтягането! Той анализира нещата и ни казва точно какво да правим, за да достигнем онова ниво на сила и развитие, към което се стремим.

Предоставя ни също и точните критерии за измерване и оценка, благодарение на които да знаем точно кога да преминем към следващото ниво. Като добавим и изцяло практическите и изключително полезни идеи за храненето и психичната нагласа, които са необходими за справяне не само с тренировките, но и с живота изобщо, книгата се превръща в класика, която ще издържи проверката на времето.

 

ЧУДЕСНА КНИГА ЗА ТРЕНИРОВКИ СЪС СОБСТВЕНОТО СИ ТЕГЛО – 415 СТРАНИЦИ ЦЕННА ИНФОРМАЦИЯ!

 

Корица: Мека

Страници: 415

Издадена: 2015

ISBN 9789546264541

Отзиви за продукта

Добави коментар

Оценете продукта

Потвърждавам, че съдържанието НЕ съдържа лични данни.