МАЗНИНИТЕ двигател на метаболизма

Кетогенни ключове за тайните на добрите мазнини, лошите мазнини и великолепното здраве! Тази книга ще стане ваш водач към възвръщане на здравето ви с простата промяна на мазнините, които ядете и без никакви лишения!

2000 лв.
Поръчка по телефона
Изпрати запитване
Добави в любими

"МАЗНИНИТЕ двигател на метаболизма" ще ви запознае със свидетелства от човешката еволюция, които показват, че човешкият организъм е подготвен за приема на много по-малко Омега-6 мазнини и много повече Омега-3 мазнини, отколкото повечето хора консумират днес. Как този дисбаланс в съвременното хранене става основната причина за много от хроничните заболявания, поразили милиони хора. Също така ще ви покаже как мазнините, които ядете, определят колко тлъстини ще натрупате, както и кои мазнини са най-добрите за здраво сърце, здрав мозък и за загуба на подкожни мазни.


"МАЗНИНИТЕ двигател на метаболизма" ще ви покаже как да възстановите оптималните нива на тези мазнини, като избирате определени храни и хранителни добавки разумно. 


"Мазнините двигател на метаболизма" може да стане ваш водач за възвръщане на здравето ви с простата промяна на мазнините, които ядете и без никакви лишения!


станици: 288

издадена: 09.2020

Отзиви за продукта

Добави коментар

Оценете продукта

Потвърждавам, че съдържанието НЕ съдържа лични данни.