ds
ds
 
1. BRAWN Бодибилдинг без стероиди -  е знание, което не може да се получи от съвременната бодибилдинг литература.BRAWN е основата, на която всеки, който иска да изгради мускули без стероиди трябва да стъпи.Потопите ли се веднъж в редките прозрения на тази библия за натурални мускули, пред вас ще се открие един нов свят, свят без заблуди. Свят изпълнен с реалност!


2. СУПЕР КЛЕКОВЕ -  Българското издание на ”SUPER SQUATS ” най-продаваната книга на сп.IRON MAN до днес… Преди много, много години, почти всеки  който се е захванал да тренира с тежести е успявал да покачи своето тегло и размери. Тази “тайната” е била препредавана от старите билдери, без капка егоизъм и ревност на поколенията след тях.

Всичко вървяло добре, големите мускули били на една ръка разстояние.Единственото, което се е изисквало е била непоколебимата воля за успех.

Тази идилия приключва през 60-те години на 20-ти век.Тогава се зараждат основите на фитнес индустрията позната ни днес. Бодибилдинга постепенно се превръща в бизнес и “тайната” от началото на века вече някак си не е удобна за целите поставени пред “търговците на мечти”3. СИСТЕМАТА БОСКО -  е съставена от 4 тренировъчни курса, които са подредени така,че да ви помогнат да изградите здраво,силно и мускулесто тяло.Тук ще намерите система от така наречената “стара школа”, получена в резултат от над 40 години проучвания, практика и наблюдения. Целта на тази изключително практична система е да стимулира растежа на мускулната тъкан чрез един много прост процес. Процес, който ще ви принуди да станете по-големи и по-силни, осигурявайки на мускулите,които имате в момента все по-тежка и по-тежка работа. Тук ще намерите тренировки и методики изградили легендарни тела, като на бодибилдинг пионерите Джон Гримек и Кланси Рос. Ще разберете за важността на базовите упражнения и влиянието им върху цялото тяло. СИСТЕМАТА БОСКО, ще ви осигури тренировъчни програми за над 6 месеца. Време достатъчно за да изведете тялото си няколко нива над това, което е в момента.


 

Коментар и оценка към продукта

0 / КоментариДобави коментар

Свързани продукти