Промо -20%
TreniraiBG

Добре дошли в Старата школа - Колекция

TreniraiBG

Добре дошли в Старата школа! Една уникална колекция от три книги пълни с тренировки и принципи изградили телата на легенди като Джон Гримек, Кланси Рос, Джорд Еферман, Боб Хофман и други силни мъже от 40-те и 50-те години на миналия век!


Колекцията съдържа две книги от легендарната тренировъчна поредица "БОСКО" на Хари Паскал с  и "Опростена система за трениране с щанга" на най-силният човек до средата на 20-ти век, основателя на първите състезания по културизъм и бащата на разглобяемата щанта - Боб Хофман

4068 лв.5085 лв.
Поръчка по телефона
Изпрати запитване
Добави в любими

Какво съдържа колекцията:


" БОСКО - Система за прогресивно натоварване " - В тази система за прогресивно физическо натоварване, ще намерите тренировки и методики изградили легендарните тела на бодибилдинг пионерите Джон Гримек, Кланси Рос и техните съвременници. И, това не е всичко, в книгата има 4 тренировъчни курса и програми за над 6 месеца!


" БОСКО - Масивни ръце и рамене " - тренировъчна книга специализирана в развитието на ръце и рамене. В нея ще научите, какво трябва да знаем за ръцете и защо е важна връзката им с раменете. Различните тренировъчни методи. Пълен набор на упражнения за рамене и ръце. И, разбира се план за действие!


" Опростена Система за Трениране с Щанга " - Една легендарна книга от бащата на разглобяемата щанга, известният в началото на миналият век силов атлет, треньор, издател на списание “Strength and Health“ и основател на York Barbell Company– Боб Хофман. В нея ще видите историята на един от пионерите на бодибилдинга. Ще разберете защо е важно да тренираме с тежести, кога и как да тренираме. Защо е важно прогресивното увеличаване на тежестите. Защо е важно да поддържаме здравословно лично тегло. И, разбира се да тренировъчни курса!

Отзиви за продукта

Добави коментар

Оценете продукта

Потвърждавам, че съдържанието НЕ съдържа лични данни.