ds
ds
ds
 

Win Creatine+ е креатин с фармацевтична чистота с добавен към него малтодекстрин за максимално усвояване. С добавения 5гр малтодекстрин в доза, инсулина на трениращия се вдига мигновенно, за да може креатина да бъде всмукан бързо в мускула. 

Win Creatine+ е перфектна формула - без безполезни съставки, без неефективни комплекси, без пълнители.
Просто перфектна комбинация от чист креатин и малтодекстрин, за максимално усвояване, сила и обем.

WIN Creatine+  увеличава мускулния капацитет да извършва високо интензивни натоварвания и помага за изграждането на мускулна маса. За да направим мускулна контракция нашите мускули имат нужда от АТФ (аденозинтрифосфат). При високо интензивни натоварвания АТФ в мускулите ни се изчерпва и стигаме до отказ.

WIN Creatine+ е основен елемент, благодарение, на който тялото ни произвежда АТФ - колкото по-захранени са мускулите ни с креатин, толкова повече АТФ произвеждат те. Ето защо креатина е толкова популярен сред всички силови спортисти.

WIN Creatine+ придава по-плътен и обемен вид на мускулите, защото увеличава хидратацията на мускулните клетки. Освен допълнителен обем, хидратираните мускулни клетки правят мускула по-силен и работоспособен, както и възстановяването между тренировките е много по-добро. 

Начин на прием: Една доза сутрин и една доза след тренировка. В ден без тренировка - една доза сутрин.

 

Коментар и оценка към продукта

0 / КоментариДобави коментар

Свързани продукти