Креатин Монохидрат + Магнезий и В6

ds
Топ продукт
ds

Rocky Athletes CREATINE - 200 гр

Rocky Athletes CREATINE на Olimp Sport Nutrition е чист микронизиран креатин монохидрат! Към него има добавени Магнезий и витамин В6, които спомагат за още по-добро възстановяване на мускулатурата след тренировка
ВКУС
ГРАМАЖ
1695 лв.
Rocky Athletes CREATINE - 200 гр от Olimp се продава на цена от 16,95 лв..

Креатин монохидрат е най-популярната добавка след протеина. Нямам как да е иначе, тъй като това е суплемент доказно работещ!

Креатина навлиза масово в нашия спорт в началото на 90-те години на миналия век. Въпреки това той е известен на учените още през 1862 година, когато е открит от Мишел Шеврьол като съставна част от мускулните клетки.

С какво ни помага креатина?

Основния източник на енергия при  мускулното съкращение е аденозинтрифосфатът или АТФ, който от своя страна се разгражда до аденозиндифосфат или АДФ. АТФ се съдържа в малки количества в мускулните клетки и при продължителна мускулна работа той се изчерпва бързо и тук  на помощ идва креатина!

Ето и нашето предложение!

Rocky Athletes CREATINE на Olimp Sport Nutrition е чист микронизиран креатин монохидрат! Към него има добавени Магнезий и витамин В6, които спомагат за още по-добро въстановяване на мускулатурата след тренировка.

Отлично качество на много добра цена!

Съдържание:

 доза (3,5 g)за 100 g
Енергия53  kJ/  13 kcal1518 kJ / 363 kcal
Мазнини
0 g0 g
Въгллехидрати
0 g0 g
Протеин0 g0 g
Сол0 g0,12 g
Витамин B60,21 mg6 mg
Магнезий57,8 mg1650 mg
Креатин Монохидрат
от който чист кретин
3,4 g
3 g
97 g
85 g

Начин на приемане:

Една доза от 3,5 гр (1½ лъжичка) дневно. В тренировъчни дни се приема след тренировка, а в не тренировъчни дни сутрин със закуската.

Предупреждение: 

Не се препоръчва за деца и подрастващи младежи, бременни и кърмещи жени. Не превищавайте дневната доза! След 6 до 8 седмичен прием се прави почивка от поне 4 седмици.

Една опаковка от 200 гр / 57 дози / стига за 8 седмици!

Коментар и оценка за продукта

Добави коментар