ds
ds
ds

Prozis Glutamine - 150 гр/ 300 гр

Prozis Glutamine предоставя изключително чист глутамин, в подходяща за усвояване форма.
ВКУС
ГРАМАЖ
1799 лв.
Prozis Glutamine - 150 гр/ 300 гр от Prozis се продава на цена от 17,99 лв..

Prozis Glutamine предоставя изключително чист глутамин, в подходяща за усвояване форма. Л-глутаминът бързо навлиза в тялото и се складира в клетките, което не позволява на мускулите да се разграждат. С Л-глутамин ще задържите трудно изградената мускулна маса и ще подобрите качеството на мускулатурата си.

Глутаминът естествено се намира в бобът, птичето месо, рибата и млечните продукти. По-голямата част от глутаминът се произвежда в скелетната мускулатура и мастната тъкан. В допълнение, глутаминът се синтезира в белите дробове, черния дроб и мозъка. Той предимно се използва за гориво от тънките черва, имунната система, космените фоликули и стомашно-чревния тракт.

Интензивните упражнения могат бързо да нарушат нивото на глутамин в мускулните клетки, което да отслаби имунната система. Изследванията показват, че приемането на допълнително глутамин може да облекчи спадът на концентрацията на глутамин в кръвта след интензивните упражнения. Глутаминът може да намали катаболизма, причинен от увеличението на хормона на стреса кортизол по време на тренировка.

 

Начин на употреба: Приемайте 5гр. сутрин , 5гр. след тренировка и 5гр. преди лягане.


Коментар и оценка за продукта

Добави коментар

Свързани продукти

ds
ds
ds