Gold Touch

Gold Touch BCAA 8:1:1 - 400 гр

Gold Touch
Gold Touch BCAA 8:1:1 се състои от ключово трио от незаменими аминокиселини в отлично съотношение, които ще ви помогнат да поддържате мускулите си и да ускорите тяхното възстановяване! Опаковка от 75 дози!
ВКУС
ГРАМАЖ
Безплатна доставка
6900 лв.
Поръчка по телефона
Изпрати запитване
Добави в любими

Gold Touch BCAA 8:1:1  се състои от ключово трио от незаменими аминокиселини, които ви помагат да поддържате мускулите: левцин, изолевцин и валин. Нашият BCAA 8: 1: 1 е рядка добавка поради качеството на продукта и уникалното съотношение на 8 (левцин): 1 (изолевцин): 1 (валин).

BCAA са аминокиселини, които са добре известни с антикатаболното си (предотвратяващо разрушаването на мускулите) и анаболните (мускулни) ефекти. Добре установен е фактът, че BCAA (особено левцин) повишават скоростта на синтеза на протеини, за да се уверят, че мускулните печалби са направени от вашите тренировки. Така, че консумирането на 8 грама L-левцин (най-силната от трите аминокиселини с разклонена верига) всеки ден ще работи във ваша полза. BCAA 8: 1: 1 не само индуцира синтез на мускулен протеин, но също така може да помогне за намаляване на катаболизма на протеини и също така да подобри мускулното възстановяване.


  • Повишава на синтеза на мускулния протеин по време и след тренировка
  • Помага за увеличаването на чистата мускулна маса
  • Подобрява  издръжливостта по време на тренировка
  • Ускорява възстановяването и намалява болезнеността в мускулите
  • Eстествени и безопасни за употреба.

Начин на употреба: Две дози дневно, преди и след тренировка. В не тренировъчни дни между храненията

Опаковка 400 гр /75 дози/

Отзиви за продукта

Добави коментар